A Soul & Gospel Fesztivál szembe ment az időjárással

A Westend tetőkertjén a botrányosan rossz idő ellenére több ezren vettek részt az immár harmadik alkalommal megrendezésre került Soul & Gospel Fesztiválon.

A Misszió Expo sátrai most is várták az érdeklődőket, és a rossz időnek "köszönhetően" talán a szokottnál is nagyobb érdeklődés irányult a missziós társaságok, alapítványok, egyesületek felé. Tető alá húzódhattunk az eső elől - ez is a misszió része...

A program évről-évre színvonalasabb, a parádés kínálatból ezúttal a külföldi vendégek koncertjei kerültek lencsevégre.

Joany & More Gospel (NL) 

Joany Muskiet énekesnőt, a More Gospel Choir alapítóját, vezetőjét ma már méltán emlegetik a legsikeresebb gospel énekesnőként a nyugat európai kis országban, Hollandiában. Fantasztikus hangja és lenyűgöző előadásmódja minden hallgatót pillanatokon belül magával ragad.

 

Superhero (UK)

A glasgow-i Superhero tavaly már járt hazánkban, amikor is egy rövid turné keretében több fergeteges hangulatú klubkoncertet adott. Az idén új lemezzel (The Bicycle Thieves) jelentkezett banda most újra itt volt a Soul & Gospel Fesztiválon.

 

Planetshakers (AUS)

A 2009-es Soul & Gospel Fesztivál egyik kiemelkedő nemzetközi sztárvendége az ausztrál Planetshakers. 
A méltán híres együttes a Hillsonghoz hasonlóan dalok tucatjait szerezte, melyek nemcsak a déli kontinensen, hanem az egész világon ismertté váltak. A csapat a fesztivál első napjának főzenekara volt a Westend tetőkerten.

 

Parachute Band (NZ) 

A Parachute Band Új-Zéland vezető dicsőítő zenekara, akik a világ minden táján koncerteznek. Az együtes az ausztrál Hillsong United frissességével és modernságával, ugyanakkor mély lelki tartalmával kívánja megszólítani a fiatal generációkat - az eddigi tapasztalatok szerint sikerrel. Május 31-én mi is meggyőződhettünk erről!