Gyógyítóhét az Arad-Mosóczi Gyülekezetben

Isten segítségével az Arad-Mosóczi gyülekezetben ez év október 26-30 között ismét megszervezzük a gyógyító hetet szenvedélybetegek számára, azok számára, akik szeretnének megszabadulni káros szenvedélyeiktől, úgymint: alkohol, drog, nikotin, szerencsejátékok, depresszió.

Minden gyógyúlni vágyó testvérünket szeretettel hívunk és várunk Isten Igéjének és szeretetének közösségébe, melyben, ha őszintén akarjuk, meggyógyulunk, szabadságra jutunk. Ami embereknek lehetetlen, az Istennél lehetséges – mondja Jézus – a te gyógyulásod és szabadulásod is, csak akarjad és higgyed.

Kedves barátaim! Jöjjetek és éljetek ezzel a lehetőséggel. Jézus segíteni akar rajtatok és szeretteiteken is, hiszen, amint ti is tudjátok, veletek együtt ők is szenvednek. Ne féljetek! Vegyetek erőt magatokon és induljatok el. De, ha úgy érzitek, hogy egyedül bátortalanok vagytok, féltek, nem mertek elindulni, szeretteitek közül bárki elkísérhet és végig veletek maradhat. Szállás, koszt biztosítva van. Aki eljön, az soha nem fogja megbánni! Te sem! Örökre hálás leszel. Jöjj hát el! Jöjjetek mindnyájan, kik megfáradtatok és megterheltettetek és én megnyugosztallak titeket. Békességre talál lelketek, jóra fordul életetek, csak jöjjetek! Jézus hív és vár, mert szeret, mert célja van veled.

Érdeklődni, jelentkezni lehet az alábbi címen:

Arad-Mosóczi Gyülekezet

310205- Arad

Ivireanu 6

Tel. 0040357429274 vagy 0040744552600

Józsa Ferencz lelkipásztor