Sófár Református Dicsőítő Iskola - KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS!

Szeretettel és izgatottan várunk hát Téged is a 2. Sófár Református Dicsőítő Iskolába, Sárospatakra, július 6-12-ig! Ha szeretnél jönni, hamar jelentkezz - a május 20-ig jelentkezők Sófár pólót kapnak ajándékba és szociális támogatást is igényelhetnek!

Tavaly hatalmas élmény volt számunkra az 1. Sófár Dicsőítő Iskola. Már akkor kialakult az egyöntetű vélemény mind a "diákság", mind a "tanári kar" tagjainak körében: legyen évente Sófár Dicssuli! Mi magunk, szervezők is láttuk, hogy mennyire fontos, Isten kezében milyen erőteljes eszköz a református dicsőítő iskola, így elhatároztuk, hogy idén is megszervezzük. Örömmel jelentjük, hogy már megvan a hely, megvannak a leendő kurzusvezető tanárok, igehirdető és lelkigondozó lelkipásztorok, mostmár csak a diák-sereg hiányzik ahhoz, hogy ez az iskola megteljen élettel!

A legfontosabb infók:

  • Időpont: 2009. július 6. hétfő 12.00 - július 12. vasárnap 14.00 [teljes hét, 6 éjszaka]
  • Helyszín: Sárospatak, Református Gimnázium Kossuth Kollégiuma
  • Ellátás: szállás kollégiumi (2-4-6 ágyas) szobákban + napi háromszori étkezés
  • Képzés: 10 féle kurzuson / műhelyen 13 tanár várja a jelentkezőket. Bővebben a kurzusokról.
  • Tábordíj: diákoknak 18.000 Ft, dolgozóknak 20.000 Ft (Szociális támogatás igényelhető a jelentkezési lapon. Ha tudsz felajánlani arra célra, hogy nehéz anyagi helyzetben lévők eljöhessenek, azt nagy  köszönettel elfogadjuk.)
  • Jelentkezés: május 31-ig itt, a jelentkezési lapon. A május 20 előtt jelentkezők Sófár pólót kapnak ajándékba az odaérkezéskor!