A Harangszó áprilisi második számából

Hiánypótló, bioetikai kérdésekkel kapcsolatos egyházi tanítást fogadott el a Romániai Református Egyház Zsinata. Napjaink gyakran felvetődő kérdéseire - abortusz, eutanázia, szervátültetés, klónozás, házasság, család és nemiség - ad Biblián alapuló választ a lapban induló sorozat. Az első rész az életről szóló bibliai tanítással foglalkozik.

Aktuális-e napjainkban a lelkigondozás? - teszi fel a kérdést vezércikkében, a téma kapcsán Herdeán Gyöngyi református lelkésznő.
Egész oldalon jelentkezik a Harangszó Nőszövetség rovata. Tóth Zsigmond a szervezet Szatmárnémetiben tartott vezetőségi találkozójáról, valamint a hegyközcsatári Nőszövetség zászlóavatásáról számol be.
A tavaly augusztusi, szegedi Kárpát-medencei Ökumenikus Nagytalálkozó után, idén márciusban a marosvásárhelyi Vártemplomban imádkoztak együtt a magyar történelmi egyházak képviselői. A Szeretet Márciusa elnevezésű rendezvénysorozat záróalkalmáról egész oldalas tudósítás olvasható a Harangszóban.  
Arany János minden egyes műve személyes bizonyságtétel Istenről, írja a költőről Papp Vilmos Az emlékezetes presbiterek sorozatban.  
Az ember akkor a legerősebb, amikor térden áll - vallja, abban a bizonyságtétellel is felérő beszélgetésben Orbán Viktor, melyben Balog Zoltán református lelkipásztor hitre jutásáról kérdezi az ismert politikust.
A Királyhágómelléki Református Egyházkerület kéthetente megjelenő gyülekezeti lapja megrendelhető és megvásárolható a lelkészi hivatalokban. A lap internetes kiadása a harangszo.blogspot.com címen olvasható.

Csatolt állományok