A Harangszó márciusi első számából

A lap idei ötödik számának címoldalon Ravasz László 1921-ben kelt, máig aktuális március 15-i gondolatait közli. Milyen a te böjtöd? - teszi fel a kérdést vezércikke címében Kulcsár Árpád.

A lap második oldalán folytatódik Tőkés István Hétköznapok - ünnepnapok című sorozata, a márciusi ünnepekkel.
A Magyar Református Szeretetszolgálat önkéntesei a földrengés sújtotta Haitin segítettek. Élményeikről a Kitekintő rovatban olvasható összeállítás. Tizedik éve végzik az életmentés nehéz, de csodálatos szolgálatát az arad-mosóczi gyülekezetben. A függőségben szenvedőknek szervezett gyógyító hetekről Józsa Ferenc számol be.
Február 11-én volt a gályarab prédikátorok emléknapja. A lap egész oldalas összeállítással emlékezik az ellenreformáció áldozataira, a gályarabságot szenvedett hitvallók névsorát is közzétéve.
Könnyűzene? Istentiszteleten?  - teszi fel a kérdést vitaindító cikkének címében Berkesi Sándor karnagy. A témában a szerkesztőség várja a véleményeket, hozzászólásokat pro és kontra.
A negyedik-ötödik résszel befejeződik a feketeerdői presbiterek bemutatkozásait tartalmazó sorozat a Presbiter-oldalon. A Mozaik rovat Wagner Erik jegyzetét, Péter Miklós humoros szakszótárát, valamint Moldova György gályarabokról szóló kötetének ismertetését tartalmazza.
A lapszámban Szabó Lőrinc és Juhász Gyula egy-egy verse olvasható.
A Királyhágómelléki Református Egyházkerület kéthetente megjelenő gyülekezeti lapját a lelkészi hivatalokban lehet megvásárolni és megrendelni. A lap internetes kiadása a harangszo.blogspot.com címen olvasható.