Csillagpont 2011 – hazavinnétek?

Javaslatokat várunk a következő Csillagpont helyszinére!

Talán páran megütődtök a címen, arra gondolva, hogy karácsony is milyen messze van még ide, hát még a következő Csillagpont... Nos, valóban messze van, és az idő folyását nincs módunk meggyorsítani. De most nem is az a kérdés, hogy hol van az még, hanem az, hogy hol legyen az két év múlva!

Igen, kedves Csillagpontosok, örülnénk, ha ötleteitekkel, javaslataitokkal segítenétek a következő Csillagpont szervezőinek munkáját. Nevezetesen most azt, hogy kiválasztásra kerülhessenek javaslataitokból a lehetséges CsP-helyszínek.

Ha van a közeletekben olyan terület, kemping, intézmény, amit örömmel és szívesen ajánlanátok CsP-helyszínnek, kérünk benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi űrlapot. A válaszaitokat 2009. szeptember 20-ig várjuk. Mivel az anyaországi egyházkerületek közül mindegyik befogadta már a Csillagpontot, ezért most, ha úgy tetszik, szabad a gazda!

A beérkezett javaslataitokból a református egyház Zsinata választja majd ki a leendő helyszínt. Ha örömmel hívnátok el a közeletekbe a találkozót, ne habozzatok! Rajtatok is áll, hogy hol találkozunk 2011-ben!

Javaslataitokat ide várjuk: http://csillag.reformatus.hu/