Gyertek a KLADOVAI táborokba!

Ha jön a nyár, akkor jönnek a táborok is!

 

Míg ti keményen dolgoztok, tanultok, vizsgákra készültök, ballagtok, vagy évzárókon hallgatjátok az unalmas búcsúbeszédeket, vagy éppen élvezitek a vakáció lazább napjait, addig a kladovai táborban, távol a város zajától, vidáman csörgedezik a kispatak, zöldül a fű, csicseregnek a madarak s a Sámuel ház türelmetlenül várja az idei táborozókat.

Ha szeretnél ezen a nyáron néhány kedves napot tölteni ilyen környezetben, Isten és hozzád hasonló fiatalok közösségében, akkor szeretettel hívunk és várunk táborunkba!

Táborunk keresztyén tábor, tehát Jézus Krisztus a középpontja, irányítója és vezetője, ugyanakkor elsősorban Ő az, aki széppé, áldottá teszi a Vele és egymással töltött időt. Tőle várjuk az idén is, hogy felejthetetlenné tegye ezeket a napokat életünkben!

Az Arad-Mosóczi Református Gyülekezet kladovai tábora 15 éve működik. Minden nyáron evangélizációs és hitmélyítő gyermek, tini és ifi táborokat szervezünk. 150-500 gyermek és felnőtt fordul meg nyaranként a táborban. Sok árva és hátrányos helyzetben lévő gyermeket, valamint mozgássérülteket is táboroztatunk.

Kedves Barátaink!

"Elmúlt újra egy esztendő, és az Úr megőrzött." Megőrzött dicsőségére, egymásunk örömére! S mivel megőrzött, lehetőséget ad arra is, hogy a nyár folyamán, a kladovai táborokban (újra) együtt lehessünk dicsőségére és egymásunk örömére! Ugye milyen hálásnak kell lennünk ezért?

A következő dátumokon lehetünk együtt kladovai táborunkban. Ki a gyermek-, ki a tini-, ki az ifitáborban, új csodákat tapasztalhat meg, mely csodáknak együtt örülhetünk majd:

Ha jön a nyár, akkor jönnek a táborok is!

Nyár = Táborok

Táborok = Kladova

Kladova = Bethánia táborok

 

Gyermektábor: júl. 10-16 (12 éves korig)

Ifitábor: júl. 16-25 (18 éves kortól)

Tinitábor: júl. 26-31 (13-tól 18 éves korig)

 

Mi ott leszünk! Szeretnénk, ha ti is eljönnétek! Szeretnénk újra egymásnak örülni és együtt Isten csodái elé nézni! Várunk szeretettel benneteket!

A viszontlátás örömei elé nézve, szeretettel vár benneteket az Arad-Mosóczi gyülekezet apraja és nagyja! Isten áldjon benneteket!

 

Jelentkezz be:

Józsa Bertalan- birincz(kukac)yahoo.com vagy 004-0748400803

Józsa Ferencz- ijozsaf(kukac)yahoo.com vagy 004-0745709676