Ifi táborhely a Balatonnál

A zamárdi gyülekezet imaházában és az udvaron kialakított sátoros táborhelyen összesen kb. 35 fő számára tudunk táborozási lehetőséget biztosítani. A táborhely kiválóan alkalmas ifjúsági csoportok, baráti társaságok, vagy családok közös nyári programjának helyszínéül. A szálláshely igénybe vehető az épületben és az udvaron kialakított sátoros táborhelyen akár külön-külön is. Az udvar több sátor felállítására és szabadtéri programra ad lehetőséget, gyülekezeti termünk pedig alkalmas megbeszélések, áhítatok, vagy bármilyen fedett helyhez kötött összejövetel megtartására. Az udvaron felépített kb. 25 m2-es hangulatos fedett terasz alatt étkezések, beszélgetések vagy bármilyen más közös program lebonyolítható. A háztól kb. 5 perces séta a vasútállomás, a posta, vagy Zamárdi központja. Tíz perc alatt pedig a Balaton leghosszabb, 3 km-es szabadstrandjára is kényelmesen el lehet jutni. Célunk, hogy fiatal gyülekezeti tagok kényelmesen és megfelelő körülmények között táborozhassanak, sátorozhassanak nálunk. Nem luxus igények kielégítését, hanem a közös táborozás lehetőségét szeretnénk nyújtani azok számára is, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak a Balaton melletti nyaralást.


Szálláshely a gyülekezeti házban:
A gyülekezeti házban max. 14 fő részére tudunk szállást biztosítani. A Szálláslehetőség akár néhány napra, ill. kisebb csoportok számára is lehetséges. Az épület földszintjén kettő, a tetőtérben további három szoba áll a jelentkezők rendelkezésére. A házban külön teakonyha, fürdőszoba és WC biztosított, de az udvaron található zuhanyzók, WC-k és teakonyha is igénybe vehetők.

Sátoros táborhely az udvaron:
A gyülekezeti ház hátsó udvarán ifjúsági sátoros táborhelyet alakítottunk ki. Az udvaron található melléképület átalakításával és felújításával két kisebb helyiségben zuhanyzókat, wc-ket ill. egy kis konyhát rendeztünk be, továbbá egy új tetőterasz biztosít lehetőséget az együttlétre.

Részletes információ Ficsor Gábor Andor lelkésznél a 30/632-1624-es telefonszámon vagy a www.zamardiref.extra.hu weboldalon.