Megdöbbentő kegyelem Balatonszemesen

Balaton-NET címmel 2009. augusztus 19-23-a között már a harmadik találkozónkra várjuk Balatonszemesre mindazokat, akik a nyári melegben a kiegyensúlyozott és erőteljes Biblia-tanításban szeretnének testi és lelki felfrissülést nyerni. Az idei programunk fő témája - Jónás könyve alapján - “Megdöbbentő kegyelem-, főelőadónk pedig dr. Liam Golinger angliai lelkipásztor és nemzetközileg elismert biblia-tanító.


A Balaton-NET Nemzetközi Evangéliumi Találkozó a magyar tenger partján. Találkozó családtagjainkkal, barátainkkal, testvéreinkkel, és találkozási lehetőség kegyelemes Istenünkkel! Programunk alapja az erőteljes és kiegyensúlyozott bibliatanítás, eköré hívjuk az evangéliumi keresztények - felekezettől függetlenül - széles táborát. Felkészült tanítókon keresztül evezhetünk mélyebbre az Ige üzenetében. Aktuális témákban találhatjuk meg a válaszokat a bennünket körülvevő kihívásokra. Mindezt Isten Igéje, az imádat élménye és a közösség ereje által, olyan családbarát környezetben, amely egyaránt lehetővé teszi a lelki megerősödést és a testi felfrissülést.

A találkozó idén is családbarát programmal várja a résztvevőket. A NET programja és a Balaton közelsége alkalmas arra, hogy a nyaralásunkat a rendezvény időpontjára időzítsük. A főszínpad délelőtti és esti alkalmai alatt színes gyerekprogrammal várjuk a kisebbeket, és külön a tizenéveseket is, délutánonként pedig a magyar tenger partján vár bennünket a NET-Beach. Esténként az ifjúságot az ifi-sátorban külön programokkal, beszélgetésekkel várjuk. Kísérő rendezvényünk a Misszió-EXPO, ahol a különböző szervezetek munkája által mi is betekintés nyerhetünk Isten határokon innen és túli munkájára. Ebben az évben a nagykoncerten Pintér Béla és zenekara lép fel.

A Balaton-NET-re gondolva egy kép jelenik meg előttem. A Genezáret-tó partján Jézus a csónakból tanítja a sokaságot. A csodálatos halfogás, majd a tanítványok elhívása koronázta meg ezt a rendkívüli alkalmat. Ma is szükségünk van arra, hogy Jézus tanítása tisztítson és készítsen bennünket. Talán jobban, mint máskor. Isten népe akkor erős, amikor ismeri és komolyan veszi az Ő szavát, erejét pedig az összetartozásában is demonstrálja.

A Balaton-NET erre hív minden keresztényt augusztus 19-23-ig Balatonszemesre.

A találkozó szervezői a Magyar Evangéliumi Aliansz és az Euro-Keswick Partnership.

További információ: 06-20-775-8627;
koordinator@balaton-net.eu
továbbá
www.balaton-net.eu • www.aliansz.hu • www.keswickministries.org