Valaki mondja meg

kjljjljlasdjlklkjlklkkj

jkjhjkhkhkhkjh

sdaiuzuzzoaskhskg

Valaki mondja meg, mert ilyen.

Ez egy latkep

 

Az Országos Rádió és Televízió Testület számára
1088 Budapest, Reviczky u. 5.

"...a magyar nyelv olyan, mint a terméskő, egy tömbből van, amin az idő vihara egyetlen karcolást sem hagyott. Nem naptár ez, amely a korok változásához alkalmazkodik. Nincs szüksége senkire, nem kölcsönöz, s nem von vissza, nem ad és nem vesz el senkitől. E nyelv a legrégibb és legdicsőségesebb emlékműve a nemzeti önállóságnak és szellemi függetlenségének." - írta Sir Bowring John (1792-1872) angol nyelvész 1830-ban.

Tisztelt dr. Majtényi László Elnök Úr, Tisztelt Testület!

Az angol Campaign For Courtesy mozgalomhoz hasonlóan, annak célkitűzéseivel egyetértve mi, az aláírók illemkampányt kívánunk folytatni elsősorban a kereskedelmi rádiókban és televíziókban egyre gyakrabban felbukkanó trágár beszéd, és esetenként a keresztény vallásainkat sértő kifejezések, utalások ellen.
A rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény 3. § (3) bekezdése, miszerint „A műsorszolgáltatás nem irányulhat semmilyen kisebbség, sem bármely többség nyílt vagy burkolt megsértésére" tiltás alapján kérjük, hogy a t. Testület megfelelő eréllyel járjon el a minket bántó, fent vázolt szóhasználat, vagy vallásainkat sértő megnyilvánulások ellen.

A Panni gepen nem talalok ekezetet.