Vasárnapig még lehet jelentkezni a Sófár Dicsőítő Iskolába!

A későn értesülők és az ügyeletes késők kedvéért a jelentkezési határidőt kitoljuk még egy héttel.

Már több, mint 50-en jelentkeztek az idei református dicsőítő iskolába. A későn értesülők és az ügyeletes késők kedvéért a jelentkezési határidőt kitoljuk még egy héttel. A dicsőítő iskola új, végső jelentkezési határideje június 7-e, vasárnap éjfél. A MOST VASÁRNAPIG jelentkezőket ének, gitár, basszusgitár, billentyű, dob, improvizáció kurzus, ill. dicsőítésvezető, hangtechnikus, dalíró és képzőművészeti műhely várja!

BŐVEBBEN A DICSŐÍTŐ ISKOLÁRÓL

BŐVEBBEN A KURZUSOKRÓL

JELENTKEZÉSI LAP

 

 

2. Sófár Református Dicsőítő Iskola

  • Időpont: 2009. július 6. hétfő 12.00 - július 12. vasárnap 14.00 [teljes hét, 6 éjszaka]
  • Helyszín: Sárospatak, Református Gimnázium Kossuth Kollégiuma
  • Ellátás: szállás kollégiumi (2-4-6 ágyas) szobákban + napi háromszori étkezés
  • Képzés: 10 féle kurzuson / műhelyen 13 tanár várja a jelentkezőket, melyek a következők: ének, gitár, basszusgitár, billentyű, dob, improvizáció kurzus, és dicsőítésvezető, hangtechnikus, dalíró és képzőművészeti műhely. Bővebben a kurzusokról.
  • Tábordíj: diákoknak 18.000 Ft, dolgozóknak 20.000 Ft (Szociális támogatás igényelhető a jelentkezési lapon. Ha tudsz felajánlani arra célra, hogy nehéz anyagi helyzetben lévők eljöhessenek, azt nagy  köszönettel elfogadjuk.)
  • Jelentkezés: július 7-ig a jelentkezési lapon. A május 20 előtt jelentkezők Sófár pólót kapnak ajándékba az odaérkezéskor!

A teljes meghívó, kérdések és válaszok... Tovább... »

Csatolt állományok