"Galériám- - fotópályázat

A Határon Túli Magyarok Információs Központja Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány "Galériám- címmel fotópályázatot hirdet tetszőlegesen megválasztható témákban.

Beküldési határidő: 2009. december 31.
A saját készítésű fotókat a www.htmik.hu oldalra várják. A regisztrált tagok a "Galéria“ menüponton keresztül tölthetik fel a fotóikat az ott kiválasztható mappákba.
A beküldött képek folyamatosan láthatóak és egy hónapon keresztül értékelhetőek a látogatók számára az oldalon. A látogatói értékelések alapján kialakult sorrend, a művészi érték és az egyediség lesznek alapul véve a helyezések megállapításakor.
Eredményhirdetés 2010. február első felében történik.

Díjazás:
A nyerteseknek a Harmat Kiadó (www.harmat.hu), a Family magazin (www.family.hu) és Csanádi József társasjáték tervező (www.integraljatek.hu) ajánlott fel díjakat.

1. díj: Harmat könyvcsomag 15.000 Ft értékben
2. díj: Harmat könyvcsomag 10.000 Ft értékben
3. díj: "Lovagkor- társasjáték az összes kiegészítővel együtt
4. díj: Harmat könyvcsomag 5.000 Ft értékben
5. díj: "Charta Bellica- társasjáték
6. díj: "Atilla vagy Aetius?- társasjáték
7. díj: "Sub Rosa- CD
8. díj: "Reneszánsz- magyar kártya "A lovagkortól a reneszánszig- című könyvvel együtt
9. díj: "Ne engedj a negyvennyolcból!- kártya és könyv
A fentieken kívül az első 10 helyezés 1 éves Family magazin előfizetést kap ajándékba.

A Harmat Kiadó azért ajánlott fel könyvajándékot, mert fontosnak tartja, hogy a határon túli olvasókhoz is jusson el minél több igényes, keresztény értékrendet tükröző irodalom.
A Family magazin olyan családi és párkapcsolati magazin, amely egyben lehetőséget is adhat - a szerző engedélyével - néhány nyertes fotó közlésére is. Elsősorban a Portrék mappába érkező képek jönnek szóba, amelyeket egy-egy megfelelő cikkhez a magazin fel tudna használni.

Csanádi József olyan társasjátékokat tervez, amely a magyar történelem világába kalauzolja a játékosokat. Ezt az élményt szeretné megosztani a nyertesekkel.