Jelentkezés a KözösPontra - 2019

A KözösPont egy keresztény fiatalokból álló csapat, akik a fesztiválok közegében adnak lehetőséget mindenkinek arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról. A KözösPont a Katolikus, Református, Evangélikus egyházak közös összefogása nyomán már 2000-óta folyamatosan jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválokon.

Csatlakoznál?

Elindult a 2019-es jelentkezés!

Ahogy minden évben, 2019-ben is várunk közénk olyan elkötelezett, 18 és 33 év közötti keresztény fiatalokat, akik szívesen részt vennének velünk a fesztiválokon való szolgálatban. Ha te is kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk:

Jelentkezési határidő: január 27.
Jelentkezési lap ITT

Ajánlás
Amennyiben először jelentkezel KözösPontozni, kérdések kitöltése mellett felekezettől függetlenül arra is megkérünk, hogy szerezz be plébánosodtól/lelkészedtől/lelkivezetődtől egy ajánlást, és küldd el szkennelve a kozospontsator@gmail.com címre, a jelentkezési határidő lejárta előtt! Aki korábbi években már részt vett velünk fesztiválon, annak nem kell még egyszer küldeni.

Felvételi beszélgetés
A jelentkezést követően várunk majd egy rövid felvételi beszélgetésre februárban, amiről a megfelelő kérdésnél még bővebben is olvashatsz. A beszélgetés helyszíne Budapesten lesz, és mindenképpen elvárás a személyes megjelenés.

Részvétel
Az esetleges sikeres felvételt követően a szolgálatot három csoportos felkészítő képzés előzi meg. Kérjük ezt már a jelentkezésnél is feltétlenül vedd figyelembe, mert minden egyes alkalmon az elejétől a végéig elvárjuk a részvételt! A képzések időpontját hamarosan feltüntetjük a jelentkezési lapon.

Az első képzés (mely bármely fesztiválon résztvevő KözösPontos számára azonos) 2019. február 22. kora estétől 24.-e délig tart majd Halásztelken.

A második képzések fesztiválonként lesznek tavasszal, a következő hétvégéken:

VOLT: 2019. május 10-12.
EFOTT: 2019. május 17-19.
Ördögkatlan: 2019. május 24-26. (99%)
STRAND: még nincs pontos időpont, várhatóan júniusban lesz
SZIN: 2019. június 21-23.

A harmadik képzés pedig közvetlenül a fesztiválhoz kapcsolódva, az azt megelőző napokban zajlik majd. Utóbbinak kezdeti időpontja azonos az adott fesztivál várható leutazási időpontjával, melyeket alább a megfelelő kérdésnél fel is tüntettünk.

Szintén a részvétel feltétele a képzési hozzájárulás befizetése. Az egész évadra (3 képzés, 1 fesztivál, teljes ellátás, szállás, étkezés) összesen 10.000 Ft hozzájárulást kérünk. Ebből 5000 Ft-ot az 1.képzésen, 5000 Ft-ot a 3. képzésen kérünk, hogy fizess be. Természetesen, ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, esetleg más ütemben tudod befizetni az összeget, ez ne tartson vissza a jelentkezéstől! Írj nekünk az alább jelzett elérhetőségen.

Bármilyen kérdésed van, írj: kozospontsator@gmail.com