Kész vagy az örömre?

2020. március 20-21-én immár negyedik alkalommal rendezik meg az IVK-t, Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciáját Budapesten, a Podmaniczky-Vigyázó Kastélyban. A konferencia idei témája az alábbi kérdés köré épül: Kész vagy az örömre?

A kétnapos, intenzív tréninget az Ifjúságépítők és több keresztény felekezet (adventista, anglikán, baptista, evangélikus, katolikus, pünkösdi, református) fiataljai szervezik az ifjúsági munka minden résztvevője számára.

A konferencia célja, hogy minden olyan főállású vagy önkéntes szolgáló, aki gyülekezetében, közösségében, esetleg a helyi iskolában foglalkozik fiatalokkal, elméleti és gyakorlati információkkal gazdagodjon és megtapasztalja, hogy nincs egyedül a kihívásaiban. A nap szerkezetében rövid, inspiratív gondolatindítók, személyes mentorálás, kiscsoportos műhelyek, fórumbeszélgetések, interjúk és szituációs gyakorlatok segítik az ifjúsági munkával kapcsolatos szakmai ismeretek elsajátítását. A résztvevők 17 workshop és 17 rövid előadás közül választhatnak a két nap során, így az őket leginkább érdeklő és érintő témákban kaphatnak útmutatást tapasztalt ifjúsági vezetőktől. A szervezők emellett meglepetésekkel és tárgyi ajándékokkal is készülnek a résztvevők számára.

A konferencián a szakmai fejlődés mellett hangsúlyt kap a lelki épülés is: a főelőadások és a dicsőítés a lelki megújulásban és felfrissülésben segítik a résztvevőket. A főelődások az öröm témakörét járják körül a Biblia tanítása alapján. A konferencia főelőadói Andy Oatridge anglikán, Édes Árpád református és Varga György baptista lelkipásztorok lesznek. 

A konferencia jelentkezési határideje 2020. január 31. 

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges: 

https://forms.gle/jgvSNpmXvbqAK7nTA

Bővebb információk: 

http://www.ifivezetokepzes.hu/

https://www.facebook.com/events/1257369601114769/