Kisasszonyképző

Zsindelyné Tüdős Klára az elmúlt évszázad egyik legragyogóbb személyisége. Sokoldalúsága, életpályája, magatartása és hite máig ható üzenetet hordoz mindannyiunk számára. De hogyan  lesz egy művésztehetségből, egy modern, önmegvalósító nőből, miniszterfeleségből, a  társasági lapok állandó szereplőjéből a Református Nőszövetség elnöke, majd a vészkorszakban életek megmentője? 

Tüdős Klára megtéréstörténetét áthatja a mélyülő hit, a cselekvő szeretet, a szolgálat és a Református Egyházhoz való hűséges kötődése. 

Bódis Kriszta író, dokumentumfilmes és pszichológus, a Kemény vaj, az Artista és a Carlo  Párizsban című regények szerzője és a Van Helyed Alapítvány megteremtője nagyívű Istenhegy-trilógiájában regényes formában alkotja újra Tüdős Klára történetét. A sorozat első könyve, a Kisasszonyképző a gyermekkort, a fiatal úri lány életének kalandos indulását, annak  körülményeit ábrázolja a lélekfejlődés érzékeny rajzával, a kor  atmoszférájának megidézésével. 

A Kisasszonyképző bemutatójára 2022. június 1-jén, szerdán 18 órakor kerül sor  a Hadik Kávéházban.  A szerzővel Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető beszélget. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

A könyv megvásárolható a helyszínen vagy előzetesen az Európa Könyvkiadó honlapján.