KK-estek / Zenés Irodalmi Kávéház – Zsongom / Piavoc-duó / Bölcsföldi András & Verspincérek

„Szívem zsong a szép szavaktól" (45.Zsoltár) – írja a zsoltáríró.

Valami ehhez hasonló lelkesedéssel készülünk ferencvárosi zenés-irodalmi kávéházunk második alkalmára, amelynek fő célja, hogy az Adna Cafe hívogató falai között alkalmat teremtsen a közvetlen találkozásra befogadó és megszólaltató, vers, próza és zene között, mindezt észrevétlenül egy közösségi összejövetel keretein belül. December 13-án bemutatkozik a Zsongom mellett az együttes 'kis-testvér' formációja a PIAVOC-duó (Ercsey Gréti és Somogyi Balázs), amely 'egyszál' billentyű és ének felállásban várja a betérő vendégeket sanzonokkal, jazz-sztenderd feldolgozásokkal, szóval igazi kávéházi zeneféleséggel.
Támogatónk: Ferencváros Önkormányzata
A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓhoz kötött, amely ezen a linken elérhető: https://forms.gle/ybNDSsofpvQmN9ZC9

Részletek:
>>18:00 Kapunyitás, megérkezés, lehetőség italrendelésre
>>18:3019:30  beszélgetés és irodalmi kávéház Bölcsföldi András és a Verspincérek (KRE HTK) vezetésével kis zenés átvezetőkkel, akik minden ital mellé szó szerint 'tálcán hozzák' majd az irodalmat.***
>>19:00  dalmegosztó a Zsongom-mal
>>19:30  PIAVOC-duó - Rőzse-dalok
>>21:00  a kávézó zár

***az est folyamán ajánlott az 500-650 Ft összegű italrendelés a kávézó tematikus irodalmi itallapjáról, amellyel a kávézót lehet támogatni. Az italokkal személyesen elmondott versrészletek és novellarészletek járnak párban.