Langham igehirdető-műhely – 2021 – előzetes

A 2021-re tervezett műhelytémánk a bibliai apokaliptika lesz. Előadónk lesz mások mellett Mark Meynell is. Az esti igehirdetések alkalmával Rozgonyi Botond fog szolgálni közöttünk.

2021-ben is szervezünk Langham igehirdető-műhelyt, melyen résztvevőként Rád is feltétlenül számítunk! Ezért kérünk, hogy jegyezd fel a konferenciánk időpontját: 

2021. február 22-én (hétfő) 11 órakor fog kezdődni, és február 25-én (csütörtökön) ebéddel zárul.

Mivel a Langham igehirdető műhely nem egyszerű tréning, hanem sokkal inkább egy mozgalom legnagyobb éves találkozó alkalma, ahol a tanulás, fejlődés és gyakorlat mellett építjük és megéljük a magyar nyelvű igehirdető szolgálatban állók között a testvéri közösséget, ezért mindazokat külön szeretettel várjuk, és részvételre buzdítjuk, akik a korábbi években már részt vettek valamelyik műhelyen.

Ahogyan az megszokott, jövőre is párhuzamosan szervezzük az első és az második modul képzéseit, így lehetőségük lesz bekapcsolódni azoknak is, akik a korábban szervezett műhelyeken még nem vettek részt. A rendezvény népszerűsítésében Rád is számítunk, kérünk, buzdíts a részvételre minél többeket!

A református résztvevők fejenként 10.000.- forint támogatásban részesülnek.

Ne feledd: feltétlen várunk!
Üdvözlettel:

a szervezők