Lelkigyakorlat lelkészeknek

Szeretettel ajánljuk a Missziói Iroda lelkészeknek szervezett lelkigyakorlatait, melyek a lelki-testi pihenést, a feltöltődést, a megállást, elcsendesedést szolgálják.

A résztvevők a lelkigyakorlat ideje alatt egyéni csendességben vannak, a lelkivezető lelkész kíséri-támogatja őket belső útjukon.

Elhelyezés: a rendelkezésre álló szobákban egyesével, mely az egyéni elmélyülést szolgálja.

Ha valaki szeretne csendességben lenni, és kész betartani a lelkigyakorlat rendjét, de nem venné igénybe a lelkivezetést, azoknak a jelentkezését is várjuk. 

Jelentkezni a misszioi.iroda@reformatus.hu címre küldött levéllel lehet.

Lelkigyakorlat lelkipásztoroknak:

1. Kunhegyes, 2020. október 18-21.
Vasárnap vacsorától szerda ebédig
Vezető: Kovács Endre (Barnabás Csoport, lelkiségi teológus)
Résztvevői létszám: 7-12 fő
Részvételi díj: 5.000.- Forint

2. Galyatető, 2020. november 9-13.
Hétfő ebédtől péntek reggeliig
Vezető: Fekete Márton (Marosvásárhely, Gecse utcai Református Gyülekezet)
Résztvevői létszám: 7 fő
Részvételi díj: 5.000.- Forint

Egy hasonló ökumenikus programot is szeretnénk a lelkészek figyelmébe ajánlani, a Hangolót. Ennek részvételi díjához támogatást adunk a lelkészek számára. "A Hangoló szeminárium egy olyan lehetőség, mely az Istennel való kapcsolat ápolásának az útján kíván segíteni szemléletformálással és gyakorlatokkal. Felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk mindazokat, akik lelki életük elevensége dolgában szeretnének előrébb jutni, és az elcsendesedés, az igeolvasás, és a közösséggyakorlás különböző formáit szeretnék mélyebben megismerni és együtt megélni." - részlet a bemutatkozásukból.

3. Hangoló, 2020. november 5-7.
Csütörtök vacsorától szombat délután 5 óráig
A helyszín még szervezés alatt.
Vezetők: Kovács Endre (Barnabás Csoport, lelkiségi teológus), Katona Viktor (SDG Református Diákmozgalom, lelkész), Szomor Abigél (Partiumi Keresztény Egyetem, egyetemi lelkész)
Résztvevői létszám: min. 12 fő - max. 25 fő
Részvételi díj: 10.000.- Ft (Ez az összeg egyben a regisztrációs díj, melyet jelentkezéskor a résztvevők fizetnek. A résztvevő református lelkészeknek a részvételi díj fennmaradó összegét a Missziói Iroda fedezi, a teljes részvételi díj várhatóan 22.000-26.000.- forint lesz.)