Nyári gyerektábor konferencia

A nyári gyermektáboroztatás jó gyakorlataival ismertetné meg az érdeklődőket a Szentírás Szövetség márciusi konferenciáján. Már kitölthető az az online kérdőív is, amelyben a téma iránt érdeklődők jelezhetik, miben lenne szükségük segítségre.

A találkozó tervezett menete:

 10:00 Áhítat, köszöntő

10:15-11:15

  • A Király lovagjai – a Szentírás Szövetség bemutatja A Király lovagjai című kiadványát, amellyel segíti a táborok szervezésében és lebonyolításában a lelkészeket, gyülekezeteket. Bemutatja továbbá a keresztyén nyári táboroztatásban betöltött szerepét, sokéves tapasztalatait. 
  • a VISZ (Vasárnapi Iskolai Szövetség) egyik munkatársa bemutatja szervezete tevékenységét.
  • Táboros kiadványok bemutatása Baker Ágnes, a Reménység Magjai Alapítvány (ReMa) egyik alapítója és kuratóriumi tagja előadásában.

11:30-12:00

  • Kerekasztal a szervezetek képviselőivel, ekkor lesz módja a lelkészeknek, érdek­lődőknek észrevételeket tenni és kérdéseket feltenni. Ez egyben egyfajta ötletbörze és igényfelmérés is, ami arra szolgál, hogy megismerjük, mi mit tehetnénk még azért, hogy a lelkészek és a gyülekezetek misszióját hatékonyabban segíthessük.

A szünetben és a konferencia végén a résztvevők táboroztatással kapcsolatos kiadványokat vásárolhatnak.

Már kitölthető az az online kérdőív is, amelyben a téma iránt érdeklődők jelezhetik, miben lenne szükségük segítségre a gyermekek nyári táboroztatását illetően. Ennek eredményeit figyelembe véve jelölnek ki hangsúlyokat a konferencián, de a későbbiekben missziós szolgálatukba is beépítik a visszajelzéseket.
Az online kérdőív itt tölthető ki.

A konferenciára pedig ezen a linken lehet regisztrálni.