Online Cigánymissziós Konferencia 2020 - „Nem a félelem lelkét adta nekünk Isten…”

A COVID-19 világjárvány második hulláma egyre kézzelfoghatóbb mindennapjainkban és közösségeink életében is, így az október 9. és 11. közé tervezett Országos Cigánymissziós Konferenciánkat nem az elmúlt években megszokott módon tartjuk meg.

Noha a személyes berekfürdői találkozás idén elmarad, szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a számítógépek, laptopok, tabletek és telefonok képernyői elé, hiszen a konferencia időpontjában, egész hétvégén színesebbnél színesebb tartalmakkal készülünk! 
 
Az online konferencia fő témája a mögöttünk hagyott időszak kihívásai és áldásai, illetve szeretnénk a cigány kultúrához is közelebb hívni Benneteket. 
A péntek estétől vasárnap estig tartó műsorfolyamban igei alkalmak során együtt mélyedhetünk el Isten üzenetében, hallgathatunk gyönyörű dicsőítéseket Kárpát-medencei cigány testvérektől, és épülhetünk bizonyságtételeik által. 
 
Mindemellett ismeretterjesztő és hitmélyítő beszélgetésekbe is bekapcsolódhattok a konferencia témájában olyan testvérekkel, akik megtapasztalták az elmúlt hónapokban, hogy valóban nem a félelem lelkét adta Isten nekünk. 
 
A konferencia részletes programját hamarosan közzétesszük, addig is és utána is hívjatok meg minél több embert az eseményre, legyünk együtt - fizikai távolságban, de lelki közelségben!