Szeretethíd Kárpát-medencei Önkéntes Napok

A Szeretethíd jelentkezési határidejét május 15-ig meghosszabbítottuk, így még majdnem egy teljes hét áll rendelkezésre, hogy regisztráljon mindenki, aki szeretne önkéntes feladatokat vállalni az idei programon.

 A Magyar Református Szeretetszolgálat önkéntes akciójának keretén belül 2018. május 25-26. között ismét lehetőség lesz rá, hogy együtt építsük a Szeretethidat!

Arra biztatunk minden fiatalt, időst, csoportot és egyént, hogy vegyenek részt a Szeretethídon, hogy valódi segítség lehessünk környezetünk számára! A jelentkezés május 15-én zárul.

Idén az első 10 000 jelentkezőt tudjuk pólóval megajándékozni. Szeretnénk azonban, ha minél többekhez eljutna a 10. Szeretethíd pólója. Arra kérjük, támogassa programunkat, hogy még 5000 pólót tudjuk készíteni, és eljuttathassuk azok számára, akiknek nem jut ebből a mennyiségből (egy póló előállítási költsége bruttó 700 Ft).

Online adományozásra ide kattintva van lehetőség. FONTOS: támogatás céljánál jelölje be, hogy Szeretethíd pólók!

Hisszük, hogy ez a gesztus még inkább kifejezi a Szeretethíd közösségformáló erejét és egyik fő célját: a szeretet megélésének valóságát. Legyünk idén is felkiáltójellé!

A Szeretethíd fővédnökei
Az idei Szeretethíd fővédnökei Vastag Csaba és Vastag Tamás Fonogram-díjas énekesek. Egyházi fővédnöke pedig Bogárdi Szabó István a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke,  a  Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke.
Fővédnöki gondolatok: www.szeretethid.hu 
 
 
Szeretethíd megnyitó
10. jubileumi Szeretethíd ünnepélyes megnyitójára május 24-én 18.00 órakor Budapesten a Nyugati téren kerül sor, ahol jótékonysági koncertet szervez a Magyar Református Szeretetszolgálat a Veszprémi Légierő Zenekar, valamint Vastag Csaba és Vastag Tamás közreműködésével. Az összegyűlt adományt a Szeretetszolgálat Szülők Háza programjának támogatására fordítja.  Részletes program hamarosan a Szeretethíd honlapján (www.szeretethid.hu).
 
Önkéntes lehetőség
Önkéntesség és fejlődés a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítványnál
 
A Magyar Református Szeretetszolgálat továbbra is várja a 18-22 év közötti fiatalokat féléves önkéntes programjába, akik havi 80 órában önkéntes szolgálatot végeznek a Szeretetszolgálat javára. A szervezet állja a fiatalok jogosítványának megszerzéséhez szükséges tanfolyamok költségeit, továbbá egy nyelvi kurzus elvégzését és egyéb képzéseket kínál. Három helyszínen szervezzük meg a programot: Debrecen, Ózd és Vásárosnamény.
A programba folyamatosan be lehet kapcsolódni, várjuk az érdeklődőket.
Bővebb információ és jelentkezés: http://jobbadni.hu/onkentessegszemelyreszabva/
 
1%
Május 22-ig rendelkezhetsz adód civil 1%-ának felajánlásáról. Amennyiben a NAV készítette el adóbevallásod, akkor is rendelkezhetsz utólag a felajánlásról, akár ügyfélkapun keresztül, akár postai úton. Neked csak egy rövid adminisztráció, de a mi közvetítésünkkel valóságos támogatás, remény lesz belőle a kilátástalannak tűnő helyzetekben. Felajánlásoddal segíts a nélkülözésben élő családoknak!

Név: Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány
Adószám: 18196913-1-42
 

Csatolt állományok